Jos sinulla on kysyttävää, soita (03) 7411 8885
Jos sinulla on kysyttävää, soita (03) 7411 8885
Ostoskori 0

Palautuskäytäntö

PALAUTUSKÄYTÄNTÖ

-----

Viron velvoiteoikeuslain mukaan 14 päivän peruuttamisoikeus ei koske verkkokaupasta ostettuja tuotteita, sillä ne ovat tuotteita, jotka pilaantuvat tai vanhentuvat nopeasti ja joita verkkokauppa ei voi laittaa myöhemmin uudelleen myyntiin.

Valitusoikeus

Jos verkkokauppa rikkoo velvollisuuksiaan, ostajalla on oikeus käyttää velvoiteoikeuslaissa säädettyjä oikeussuojakeinoja, mukaan lukien oikeus vaatia verkkokauppaa täyttämään velvollisuutensa, kieltäytyä täyttämästä omaa velvollisuuttaan, vaatia vahingon korvaamista, hinnanalennusta tai viivästyskorkoa rahallisen velvollisuuden täyttämisen viivästyessä tai perua sopimus.

Ostaja voi esittää valituksensa sähköpostitse osoitteeseen karl@nopri.ee tai Nopri Talumeierei OÜ:n postiosoitteeseen Farmi, Kärinä küla Rõuge vald Võru maakond 65041, Estonia. Valituksessa on ilmoitettava ostajan nimi ja yhteystiedot, valituksen esittämispäivä, tuotteessa ilmennyt puute sekä esitettävän vaatimuksen sisältö, ja siihen on liitettävä oston todistava asiakirja.

Verkkokauppa vastaa kuluttajan esittämään valitukseen kirjallisesti tai kirjallisesti jäljennettävässä muodossa 15 päivän kuluessa valituksen vastaanottamisesta.

Jos verkkokaupasta ostetuissa tuotteissa on puutteita, joista verkkokauppa on vastuussa, verkkokauppa korvaa puutteelliset tuotteet.

Jos tuotetta ei voida vaihtaa, verkkokauppa palauttaa ostajalle kaikki myyntisopimukseen liittyvät ostajan maksamat kulut.

Myyjä ei vastaa tilauksen käsittelyn aikana ostajan antamista virheellisistä tiedoista aiheutuvista vahingoista eikä mistään muista seurauksista, mukaan lukien toimituksen viivästyminen, jos se johtuu olosuhteista, joihin myyjä ei voinut vaikuttaa.

Myyjä ei vastaa puutteista, jotka ovat syntyneet sen jälkeen, kun tuote on luovutettu ostajalle, eikä vahingoista, jotka ovat aiheutuneet tuotteiden epäasianmukaisesta käytöstä. 

x
x